Διακοσμηση κρεβατοκαμαρας

διακοσμηση κρεβατοκαμαραςΗ κρεβατοκαμαρα σας είναι ο χώρος στο σπίτι σας που σας βοηθά να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε, μετά από μια αγχωτική και κουραστική μέρα στον εργασιακό σας χώρο. Ως εκ τούτου κατά τη διακοσμηση κρεβατοκαμαρας , είναι απολύτως απαραίτητο κάθε έπιπλο, διακοσμητικό και ότι άλλο περιλαμβάνει το υπονοδωμάτιό σας, να συμβάλλει στην ανακούφιση από το άγχος και εντάσεις σας.

Η κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να είναι καθαρή και να δίνει μια φιλόξενη και ήρεμη εικόνα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές μικρές συμβουλές για την επίπλωση και διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας.

Επιλέξτε τις σωστές αποχρώσεις
Τα χρώματα και οι αποχρώσεις στο υπνοδωμάτιό σας μπορούν να προσδώσουν μια ζωντανή ή μια θαμπή έκκληση στο δωμάτιό σας. Στην εποχή μας οι διακοσμητές συνιστούν φυσικά χρώματα, όπως αποχρώσεις του μπεζ και του γκρι και ιδιαίτερα για μικρές κρεβατοκαμαρες για μια πιολεπτή εμφάνιση. Εκείνοι που ενδιαφέρονται για πιο έντονα και ζεστά χρώματα μπορούν να δοκιμάσουν, το καφέ ή το μωβ καθώς και διαφορετικό χρώματα ανά τοιχό.

Να είστε επιλεκτικοί με τα έπιπλά σας για την κρεβατοκάμαρα
Μη μπουκώνετε το δωμάτιό σας με πολλά διακοσμητικά ή με μεγάλα έπιπλα. Ειδικά για τις μικρές κρεβατοκάμαρες, αναζητήστε λεπτά και μικρά έπιπλα που αυξάνουν το χώρο σας. Καταργήσουμε τις μεγάλες ντουλάπες και τα τεράστιο κρεβάτι.

Το θεματικό υπονοδωμάτιο
Ακολουθείστε μια συγκεκριμένη γραμμή τόσο στην επίπλωση όσο και στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας. Η γραμμή συτή μπορεί να είναι ένα θέμα πχ νησιώτικο, εξοχικού σπιτιού κτλ ή μια σε γραμμή εποχής πχ αντικέ, μοντέρνα, κλασική κτλ

Ότι και να επιλέξετε για την διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας αλλά και για την επίπλωση της πρέπει να έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας ξεκουράζει και να σας ηρεμεί από την πιεστική καθημερινότητά σας.


Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο! Τα πεδία (*) είναι απαραίτητα: